Ön nincs bejelentkezve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon itt!
Gyorslink: ugrás az összes tanfolyamhoz.

TANFOLYAMOK KERESÉSE

Kezdő dátum  
Végső dátum  

Típus szerint     Téma szerint


„A főzés igazán tág teret nyújt az érzelmi árnyalatok kifejezésére.” - Agatha Christie
 

Karácsonyi menü javaslataink

 

Érkezéskor a belső udvarban az alábbi fogásokkal várjuk vendégeinket:

  • Faszenes kemencében sült gesztenye, melegedés a kemence mellett
  • Forralt bor és forró gyümölcstea

 

A belső térben, szépen terített asztaloknál karácsonyi welcome falatokat kínálunk:

  • Gravlax-hidegen pácolt lazacrózsák, áfonyás édes mustárral
  • Libamájhab tokaji aszúval
  • Zöldfűszeres kecskesajt
  • Focaccia variációk

 

Az ünnepi menüsorok, amiket közösen készítünk el.

 

Tokaji menü

  • Faszenes grillen sült lazac vagy tőkehal friss levélsalátával tokaji muskotályos balzsamecetes vinaigrette-tel
  • Tokaji borleves mazsolával, langyosan tálalva
  • Erdei gombákkal és más finomságokkal töltött borjúszegy  vagy borjú tekercs karácsonyi fűszerekkel illatosítva, tokaji furmintból készült redukcióval meglocsolva, szarvasgombás tepertős burgonyapürével grillezett körte cikkekkel tálalva
  • Klasszikus almás rétes  fűszeres vanília mártással

 

Klasszikus menü

  • Balzsamecetes sült cékla  carpaccio pirított dióval
  • Szegfűszeges sütőtök krémleves pirított tökmaggal, tökmagolajjal
  • Faszenes grillben felpirított, konfitált kacsacomb aszalt gyümölcsös vörösboros mártással, kacsazsíros tepertős tepsis burgonyával, balzsamecetes salátával
  • Karácsonyi töltött sült alma vanília mártással

 

Gourmet menü

  • Orosz blini kaviárral és füstölt halakkal
  • Zellerkrémleves mascarpone habbal és szarvasgombával
  • Egyben sült koronás borjúkaraj grillezett libamájjal és körtével,  mézes-balzsamecetes salátával, tárkonyos, lila burgonyából készült vajas pürével
  • Madártej karácsonyra hangolva

 

Alap italcsomag

  • Forralt bor 2 dl
  • Forró tea 2 dl
  • Szénsavas és mentes ásványvíz korlátlan mennyiségben
  • Limonádék és szörpök korlátlan mennyiségben
  • Kávé, cappucino

 

Extra italcsomag

  • Többféle prémium minőségű pálinka a welcome falatok mellé kihelyezve  2 cl/fő
  • Fehér vagy rozé bor, akár fröccsként is főzéskor 1,5 dl/fő
  • Kézműves borok az adott ételsornak megfelelően fogásonként felszolgálva 3*1 dl/fő

 

Az árakink bruttó árak, személyenként értendőek minimum 10 fő részvétele esetén.

Klasszikus menü: 11 500 Ft/fő.

Tokaji menü: 12 500 Ft/fő.

Gourmet menü: 13 500 Ft/fő.

Az alap italcsomag és a welcome falatok árát a fenti menük már tartalmazzák.

Az extra italcsomag felára 2 900 Ft/fő.

A menüsor készítésekor kizárólag magas minőségű alapanyagokat, kézműves termékeket használunk.

Természetesen bármilyen egyéni elképzelésre, igényre nyitottak vagyunk.

 

Kérjük, amennyiben valamelyik karácsonyi menü, program felkeltette az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Az étkezés életünk mindennapi része, alapszükséglet, ugyanakkor élvezet, különleges örömforrás. A főzés napi teendő, vagy akár exkluzív szórakozás, közös időtöltés, együttesen megélt élmény. A közös főzés felszabadít, közelebb hozza az embereket egymáshoz. A konyha életünk meghatározó helyszíne, gyakran közeli kapcsolataink kiépítésének, elmélyítésének színtere. 

 

Új helyszínen, Buda exkluzív részén, a Gesztenyés kertnél nyitottuk meg lifestyle főzőklubunkat. A helyszín a BAH csomópontnál található, így mind személygépkocsival, mind tömegközlekedéssel Budapest és az ország bármely részéről érkezve is könnyen megközelíthető. Az épületben őrzött mélygarázsban, ill. a Hegyalja és Jagelló úton ingyenesen is lehet parkolni.A főzőklubot a ma kapható legkorszerűbb Gaggenau, Miele és Liebherr főzőlapokkal, sütőkkel, hűtőkkel szereltük fel. A főzéshez csak kiváló minőségű - ahol lehet, ott háztáji, illetve kisebb gazdaságokból származó - alapanyagokat használunk fel. 

 

A modern, minden igényt kielégítő főzőszigetünkön akár 16 vendég főzhet egyszerre, amennyiben igény van rá, nagyobb létszám esetén mobil főzőpultot is fel tudunk állítani. Séfjeink kiválóan képzett szakemberek, akiknek a főzés nemcsak a munkájuk, hanem a szenvedélyük is. A szakmai tudásukon kívül olyan személyiséggel is rendelkeznek, hogy képesek akár egymást nem ismerő emberek között is oldott, jó hangulatot teremteni. Zártkörű rendezvényeknél – igény esetén – természetesen vendég séfet is meghívhatunk. Megfelelő időjárás esetén, lehetőség van arra, hogy vendégeinknek egy belső, hangulatos díszkertben terítsünk meg, sőt egy kerti grillezéshez is adottak a feltételek. Igény esetén nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni, így egyszerre, egy térben, kényelmesen akár 25-30 főt is le tudunk ültetni. Minőségi Rosenthal porcelánokkal és Schott Zwiesel kristálypoharakkal terítünk, így a legmagasabb minőségi elvárásoknak is meg tudunk felelni. A szép, letisztult enteriőr Szlávy Zsolt belsőépítész munkáját dicséri. A belső terek anyaghasználata és világítása is azt szolgálja, hogy vendégeink minél fesztelenebbül, otthonosan érezzék magukat. A Főzőklubban kialakítottunk egy prezentációs célra is alkalmas - ill. külön leválasztható - tárgyalót projektorral, vetítővászonnal és egyéb tréningeszközökkel. Egyúttal mi is rendelkezünk kidolgozott tréning tematikákkal, ezeket kérésre szívesen elküldjük. Amennyiben további információkra kíváncsi, kérjük, töltse le bemutatkozó anyagunkat.

 

 tanfolyamok részvételi díja üzletünkben vásárlás esetén akár teljes egészében felhasználható! (további részletek az általános feltételek között)

 

 

KITCHEN FACTORY FŐZŐKLUB - FŐZŐTANFOLYAMOK:

         

 

Cook & Run – Főzz és Ebédelj

A tanfolyamot azoknak találtuk ki, akik szeretnek gyorsan és fintomat enni, de unják már a megszokott kínálatokat. Ezen a tanfolyamon egy óra alatt elkészítheted – tehát meg is tanulhatod - ebéded és még arra is lesz időd, hogy jóízűen elfogyaszd, mielőtt visszatérsz a munkába. Igazi, jókedvű és persze jóízű kikapcsolódás ebédidőben!

 

Zöld Zóna – Vegetáriánusoknak

Ha eleged van a húsból, vagy egyszerűen vega vagy és egy kis változatosságra vágysz, akkor gyere hozzánk. Ezen a tanfolyamon találkozhatsz a napfény ízeivel, friss zöldségek, gyümölcsök formájában. Az egészség mindenek felett.

 

Pasi kaják – Nem csak nőknek

Steak, Guinness-es marha és más "férfias" ételeket sajátíthatsz el, partnered, vagy a saját örömödre. Lehetsz egyedülálló nő, vagy családos férfi, itt mindent megtanulhatsz, ami egy nagyszerű – erőteljesebb - vacsorához kell.

 

Én főzök te mosogatsz – Csak egyszerűen

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének órákat a konyhában tölteni, viszont szívesen főznének otthon változatosan. A kurzus középpontjában a gyors és könnyen elkészíthető fogások állnak. Lepd meg párod egy csodás vacsorával, amit nálunk megtanultál és hidd el, a siker garantált!

 

Határtalan konyha – ízek a nagyvilágból

A tanfolyamainkon kitekintést teszünk a világ éléskamrájában. Főzünk olaszul, gyúrunk tésztát, készítünk rizottót. Könnyedén franciásan Provence-ba kalandozunk, de nem felejtjük ki a kincses kelet klasszikusait sem. Előételek, főfogások és desszertek, régiók szerint tematikusan, kedved szerint.

 

Mint a profik – vendégvárás felsőfokon

Ha szeretnéd elkápráztatni partnered, családod, vagy barátaidat, akkor válaszd ezt a kurzust. Mesterfogások, amelyeket otthon is egyszerűen megismételhetsz. Séf-titkok, amik lazábbá teszik a munkád. És persze sok-sok apró trükk, ami profi vendégvárás sikerének záloga.

 

Magyar konyha – új köntösben

Ha szereted a magyar konyhát, de végtelenül eluntad a pörköltet, akkor válaszd ezt a kurzust. Búcsút intünk a változatlanságnak és megmutatjuk a valódi magyar konyha színét-javát. Régi ízek megújítva, új köntösben, egyszerűbben, könnyebben, egészségesebben.

 

Főzőrandi® – csak szingliknek

A kedvencünk, ahol akár a párodat is meglelheted, miközben egy nagyszerű ételt is elkészítesz. A tanfolyamok összeállításánál mindig ügyelünk az 50-50 %-os nemek szerinti arányra, hogy ne csak a ételkészítést élvezd, hanem hogy esélyt kapj egy új ismeretségre is. A hangulat garantált!

 

ZWILLING késélezési és használati tanfolyam

  • Milyen késeket használunk a konyhában?
  • Késélezés fenőacéllal, nedves kővel
  • Vágás technikák elsajátítása,a kések helyes használata
  • Darabolás, szeletelés, hámozás késsel
  • Konyhai alapszabályok

 

Természetesen a fenti tanfolyamokon kívül lehetőség van egyedi igények, elképzelések teljesítésére is: előzetes egyeztetést követően vállaljuk baráti társaságok, cégek, turista csoportok részére - akár angolul is - zártkörű rendezvények, csapatépítés, csapatépítő tréningek, céges főzőprogramok megtartását. Amennyiben szeretnének egyedi, zártkörű rendezvényt vagy csapatépítést nálunk tartani, kérjük közvetlenül vegyék fel velünk a kapcsolatot!

 

OKTATÓ SÉF:

 

Szlávy Ágnes: "Amióta az eszemet tudom, a konyha és a benne zajló fantasztikus dolgok központi helyet foglalnak el mindennapjaimban. Utazásaim során is a világ új ízeit keresem, kóstolom. Mint tanult szakács tudom, hogy a főzés nem csak az evésről, hanem az élet szeretetéről és élvezetéről is szól. Számomra fontos, hogy a hozzám jövő emberekben felkeltsem az érdeklődést az új alapanyagok, technikák, konyhák iránt. Főzőiskolánkban az a célom, hogy mindenki meglelje örömét az ételkészítésben, leküzdje esetleges félelmeit és sikerélménnyel térjen haza."

 

TANFOLYAM AKCIÓK

 

Bérlet 20%-os, dupla belépő 15%-os kedvezménnyel!

Mostantól viszonozzuk tanfolyamra rendszeresen járó kedves ügyfeleink hűségét, így lehetőség van 5 alkalmas bérlet vásárlására 20%-os kedvezménnyel. Ezzel az ötödik alkalmat ajándékba kapja tőlünk! A bérlet ára 40.000 Ft, mellyel 50.000 Ft értékű tanfolyami díjat egyenlíthetnek ki. 

Egyúttal szeretnénk honorálni, ha másokat is rábeszélnek a tanfolyamon való részvételre. Ezért ha legalább ketten vesznek részt közösen valamelyik tanfolyamunkon,  15% kedvezményt biztosítunk az aktuális tanfolyam részvételi díjából! 

 

Csak fanatikusoknak: Gasztro maraton bérlet 1 hónapig korlátlan számú alkalomra!

Szeretne komplex főzőtudásra szert tenni csupán 1 hónap alatt? Akkor Önnek ajánljuk Gasztro Maraton Béreltünket. 50.000 Ft-ért 1 hónapig* annyi tanfolyamra jön el, amennyire csak szeretne. Itt a lehetőség, hogy olyan tudással rendelkezzék, mellyel könnyedén elkápráztat bárkit! (* Az első tanfolyam dátumától számítva, melyen a bérlettel részt vesz.)

 

 

 

Általános feltételek ^Vissza

  • Fizetni a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával, ill. banki átutalással lehet. Utaláskor kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel nevét és a tanfolyam időpontját, ill. vegye figyelembe, hogy a tanfolyamon a részvétel akkor lehetséges, amennyiben az összeg a számlánkon már jóváírásra került. Ezért javasoljuk, hogy legkésőbb a tanfolyam napja előtt 2 banki nappal adja meg a megbízását bankjának.
  • 14 éves korig - a tanfolyamon egy felnőttel közösen résztvevő - gyerekek részvételi díja a feltüntetett díj 50%-a. 16 évnél fiatalabb gyermek csak szűlői kisérettel vehet részt a tanfolyamainkon (a szűlőnek nem kötelező részt venni a tanfolyamon és a részvételi díjat kifizetnie, de jelen kell lennie a tanfolyam ideje alatt).
  • A részvételi díj 1 fő részére elkészített étel árát tartalmazza. Amennyiben több főre szeretne főzni - amit akár haza is vihet családjának! -, arra a mindenkori anyagköltségek megfizetése esetén van mód. Kérjük, ebben az esetben mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, mivel alapértelmezetten minden tanfolyamra a résztvevők számának megfelelő mennyiségű alapanyagot biztosítunk!
  • A főzőiskola tanfolyamainak alapdíja az italfogyasztást nem foglalja magában. A tanfolyamokon lehetőség van - külön díj ellenében - bor, koktél, pálinka, üdítőital és kávé/tea vásárlására, részletekről kérjük kollégáinknál érdeklődjön. Természetesen szénsavmentes hűtött vízet korlátlan mennyiségben biztosítunk a résztvevők számára.
  • Amennyiben a tanfolyam időpontja előtt 1 nappal nincs meg a minimális létszám (általában 2 fő), fenntartjuk a jogot, hogy az adott tanfolyamot töröljük. Ekkor mindenképpen értesítjük Önt és tájékoztatjuk, hogy mely más időpontban lehetséges résztvenni tanfolyamon. Minimum 5 fő együttes jelentkezésekor egyeztetett, egyedi időpontban is lehetséges a tanfolyam megtartása.
  • A tanfolyam kezdetekor minden résztvevőt tájékoztatunk az eszközök megfelelő használatáról, ill. a veszélyekről. A vágás, főzés, sütés természeténél fogva kockázatos, erre külön felhívjuk minden alkalommal a résztvevők figyelmét. Az esetleges sérülésekért a résztvevők vállalják a felelőséget, melyet a tanfolyamon való részvétellel, ill. a részvételi díj megfizetésével kifejezetten elfogadnak.
  • A tanfolyamon résztvevők a részvételi díjat, a tanfolyamot követő 12 hónapon belül üzletünkben - akár több alkalomra elosztva - levásárolhatják, azonban a jóváírás nem haladhatja meg az aktuális számla (bruttó) értékének 10%-át. További vásárlásaikor minden résztvevő jogosult a szokásos, 5%-os törzsvásárlói kedvezményünk igénybevételére. E kedvezmények más akciókkal, kedvezményekkel nem vonhatóak össze.