Ön nincs bejelentkezve. Kérjük, jelentkezzen be vagy vegye fel a kapcsolatot velünk!
Gyorslink: ugrás az összes tanfolyamhoz.

TANFOLYAMOK KERESÉSE

Kezdő dátum  
Végső dátum  

Típus szerint     Téma szerint


„A főzés igazán tág teret nyújt az érzelmi árnyalatok kifejezésére.” - Agatha Christie
 

Az étkezés életünk mindennapi része, alapszükséglet, ugyanakkor élvezet, különleges örömforrás. A főzés napi teendő, vagy akár exkluzív szórakozás, közös időtöltés, együttesen megélt élmény. A közös főzés felszabadít, közelebb hozza az embereket egymáshoz. A konyha életünk meghatározó helyszíne, gyakran közeli kapcsolataink kiépítésének, elmélyítésének színtere. 

 

Új helyszínen, Buda exkluzív részén, a Kissvábhegyen nyitottuk meg főzőklubunkat. A helyszín mind személygépkocsival, mind tömegközlekedéssel Budapest és az ország bármely részéről érkezve is könnyen megközelíthető. Az épület előtt ingyenesen lehet parkolni.A főzőklubot a ma kapható legkorszerűbb Gaggenau, Miele és Liebherr főzőlapokkal, sütőkkel, hűtőkkel szereltük fel. A főzéshez csak kiváló minőségű - sokszor Franciaországból, a híres Rungis piacról származó vagy háztáji, illetve kisebb gazdaságokból származó - alapanyagokat használunk fel. 

 

A modern, minden igényt kielégítő főzőszigetünkön akár 16 vendég főzhet egyszerre, amennyiben igény van rá, nagyobb létszám esetén mobil főzőpultot is fel tudunk állítani. Séfjeink kiválóan képzett szakemberek, akiknek a főzés nemcsak a munkájuk, hanem a szenvedélyük is. A szakmai tudásukon kívül olyan személyiséggel is rendelkeznek, hogy képesek akár egymást nem ismerő emberek között is oldott, jó hangulatot teremteni. Zártkörű rendezvényeknél – igény esetén – természetesen vendég séfet is meghívhatunk. Megfelelő időjárás esetén, lehetőség van arra, hogy vendégeinknek a hangulatos kertben terítsünk meg, sőt egy kerti grillezéshez is adottak a feltételek. Igény esetén nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni, így egyszerre, egy térben, kényelmesen akár 40-45 főt is le tudunk ültetni. Minőségi Rosenthal porcelánokkal és Schott Zwiesel kristálypoharakkal terítünk, így a legmagasabb minőségi elvárásoknak is meg tudunk felelni. A szép, letisztult enteriőr Szlávy Zsolt belsőépítész munkáját dicséri. A belső terek anyaghasználata és világítása is azt szolgálja, hogy vendégeink minél fesztelenebbül, otthonosan érezzék magukat. A Főzőklubban kialakítottunk egy prezentációs célra is alkalmas - ill. külön leválasztható - tárgyalót projektorral, vetítővászonnal és egyéb tréningeszközökkel. Egyúttal mi is rendelkezünk kidolgozott tréning tematikákkal, ezeket kérésre szívesen elküldjük. Amennyiben további információkra kíváncsi, kérjük, töltse le bemutatkozó anyagunkat.

 

OKTATÓ SÉF:

 

Szlávy Ágnes: "Amióta az eszemet tudom, a konyha és a benne zajló fantasztikus dolgok központi helyet foglalnak el mindennapjaimban. Utazásaim során is a világ új ízeit keresem, kóstolom. Mint tanult szakács tudom, hogy a főzés nem csak az evésről, hanem az élet szeretetéről és élvezetéről is szól. Számomra fontos, hogy a hozzám jövő emberekben felkeltsem az érdeklődést az új alapanyagok, technikák, konyhák iránt. Főzőiskolánkban az a célom, hogy mindenki meglelje örömét az ételkészítésben, leküzdje esetleges félelmeit és sikerélménnyel térjen haza."

 

Általános feltételek
  • Fizetni a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával, ill. banki átutalással lehet. Utaláskor kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel nevét és a tanfolyam időpontját, ill. vegye figyelembe, hogy a tanfolyamon a részvétel akkor lehetséges, amennyiben az összeg a számlánkon már jóváírásra került. Ezért javasoljuk, hogy legkésőbb a tanfolyam napja előtt 2 banki nappal adja meg a megbízását bankjának.
  • 14 éves korig - a tanfolyamon egy felnőttel közösen résztvevő - gyerekek részvételi díja a feltüntetett díj 50%-a. 16 évnél fiatalabb gyermek csak szűlői kisérettel vehet részt a tanfolyamainkon (a szűlőnek nem kötelező részt venni a tanfolyamon és a részvételi díjat kifizetnie, de jelen kell lennie a tanfolyam ideje alatt).
  • A részvételi díj 1 fő részére elkészített étel árát tartalmazza. Amennyiben több főre szeretne főzni - amit akár haza is vihet családjának! -, arra a mindenkori anyagköltségek megfizetése esetén van mód. Kérjük, ebben az esetben mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, mivel alapértelmezetten minden tanfolyamra a résztvevők számának megfelelő mennyiségű alapanyagot biztosítunk!
  • A főzőiskola tanfolyamainak alapdíja az italfogyasztást nem foglalja magában. A tanfolyamokon lehetőség van - külön díj ellenében - bor, koktél, pálinka, üdítőital és kávé/tea vásárlására, részletekről kérjük kollégáinknál érdeklődjön. Természetesen szénsavmentes hűtött vízet korlátlan mennyiségben biztosítunk a résztvevők számára.
  • Amennyiben a tanfolyam időpontja előtt 1 nappal nincs meg a minimális létszám (általában 2 fő), fenntartjuk a jogot, hogy az adott tanfolyamot töröljük. Ekkor mindenképpen értesítjük Önt és tájékoztatjuk, hogy mely más időpontban lehetséges résztvenni tanfolyamon. Minimum 5 fő együttes jelentkezésekor egyeztetett, egyedi időpontban is lehetséges a tanfolyam megtartása.
  • A tanfolyam kezdetekor minden résztvevőt tájékoztatunk az eszközök megfelelő használatáról, ill. a veszélyekről. A vágás, főzés, sütés természeténél fogva kockázatos, erre külön felhívjuk minden alkalommal a résztvevők figyelmét. Az esetleges sérülésekért a résztvevők vállalják a felelőséget, melyet a tanfolyamon való részvétellel, ill. a részvételi díj megfizetésével kifejezetten elfogadnak.
  • A tanfolyamon résztvevők a részvételi díjat, a tanfolyamot követő 12 hónapon belül üzletünkben - akár több alkalomra elosztva - levásárolhatják, azonban a jóváírás nem haladhatja meg az aktuális számla (bruttó) értékének 10%-át. További vásárlásaikor minden résztvevő jogosult a szokásos, 5%-os törzsvásárlói kedvezményünk igénybevételére. E kedvezmények más akciókkal, kedvezményekkel nem vonhatóak össze.