Kitchen Factory - BAH Center


Cím: 1124 Budapest, Fürj utca 2.

BAH Center, földszint, bejárat a belső udvarról


Nyitvatartás:

Kedd-Péntek:

12:00-18:00

Szombat-Hétfő:

Szünnap

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hetente többször esténként tanfolyamot tartunk a főzőklubban, ezen alkalmakor, ill. telefonon előre egyeztetett időpontokban a fenti nyitvatartási időn túl is lehetséges meglátogatni az üzletet.


Telefon: (06 70) 610 5420


E-mail: info@kitchenfactory.hu


Megközelítés: Üzletünk a MOM-Park-tól pár perc sétára található, a BAH Centerben (1124 Budapest, Fürj utca 2.). Az üzlet bejárata a BAH Center belső udvaráról nyílik, amit a Hegyalja út felöli főbejáraton bejőve, balra találnak. A parkolóházból az "B" lépcsőházban - lifttel vagy lépcsőn - a földszintre kell feljönni, a liftből kilépve pedig egyenesen a belső udvarra kimenni. Az eligazodást kiírásokkal is igyekszünk segíteni főbejáratnál, ill. a parkolóban.


Parkolás: Parkolni ingyenesen a Hegyalja úton, a BAH Center előtt lehet. A Fürj utcában már fizetni kell a parkolásért, kérjük erre figyeljenek! A BAH Centernek a Fürj utca felöl mélygarázsa is van, ahol jelenleg az első 15 perc parkolás ingyenes, azt követően minden megkezdett óra 250 Ft, azonban 10.000 Ft feletti vásárlás esetén - a parkolójegy felmutatása ellenében - 1 óra ingyenes parkolás biztosítunk ügyfeleink részére.


Fizetés: Üzletünkben a készpénzes fizetés mellett bankkártyával is lehetőség van vásárolni. A következő kártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club Card, Discover Card, UnionPay, JCB, Maestro, illetve V PAY.


facebook facebook facebook